Retrobike Forum Index

It is currently Wed Dec 07, 2016 9:51 am

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 15, 2009 10:13 pm 
Retro Guru
User avatar

Joined: Wed Apr 12, 2006 4:23 pm
Posts: 2596
Location: leicester
Russell wrote:
You're not running AVG are you? (virus protection program)


doesnt half the world :?: :?: :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 15, 2009 10:33 pm 
North Wales AEC / OWMTBC 2010 Champion
North Wales AEC / OWMTBC 2010 Champion
User avatar

Joined: Sun May 11, 2008 10:13 pm
Posts: 6066
Location: Chester
tintin40 wrote:
Russell wrote:
You're not running AVG are you? (virus protection program)


Yes she down loaded it from their web site.

We will look into getting a recovery software. for recovering her college work


Don't give up trying to get those files back, if one program doesn't work, try another, you need specialist programs to delete something permanently, so you'll get em back.
even if you only manage a partial recovery of a certian file (a jpg or wrd etc) there will be another program to recover that.

one thing though, it will be best to use a different computer really, as the more that's written on that hdd the less likly you'll have a clean recovery. either over network, or plug the drive in to another pc.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 15, 2009 10:41 pm 
Old School Grand Master
User avatar

Joined: Sat May 20, 2006 2:56 pm
Posts: 4776
Location: No brakes? Way to commit soldier.
tintin40 wrote:
Russell wrote:
You're not running AVG are you? (virus protection program)


Yes she down loaded it from their web site.

We will look into getting a recovery software. for recovering her college work


There has been an error with one of the recent AVG updates that causes a crash. Might not be whats caused your problem but I know three other people locally who have had the same thing. Usually it crashes, then won't start up, then when you can get in, all your data has gone....

** googles for info ***

***finds it***

http://freeforum.avg.com/read.php?7,155461

Like I said... might not be the cause, but its a common problem at the moment.


Stew-b, I hope the above info justifies my question for you :?: :?: :roll:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 15, 2009 10:49 pm 
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
User avatar

Joined: Wed Oct 05, 2005 7:45 pm
Posts: 10943
Location: kent
Russell wrote:
tintin40 wrote:
Russell wrote:
You're not running AVG are you? (virus protection program)


Yes she down loaded it from their web site.

We will look into getting a recovery software. for recovering her college work


There has been an error with one of the recent AVG updates that causes a crash. Might not be whats caused your problem but I know three other people locally who have had the same thing. Usually it crashes, then won't start up, then when you can get in, all your data has gone....

** googles for info ***

***finds it***

http://freeforum.avg.com/read.php?7,155461

Like I said... might not be the cause, but its a common problem at the moment.


Stew-b, I hope the above info justifies my question for you :?: :?: :roll:


my pc crashed around that time . system 32 error it kept telling me . :evil:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 15, 2009 11:05 pm 
Retro Guru
User avatar

Joined: Wed Apr 12, 2006 4:23 pm
Posts: 2596
Location: leicester
Russell wrote:

Stew-b, I hope the above info justifies my question for you :?: :?: :roll:


ok,let you off :) im on vista 64bit so wouldnt have noticed :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 12:58 am 
Gold Trader / MacRetro rider
Gold Trader / MacRetro rider
User avatar

Joined: Sun May 25, 2008 11:03 am
Posts: 18215
Location: Sunny Glasgow
I lost my system drivers about 3 months ago,completely out the blue.
Switched on one morning and was confronted by the screen you're seeing
I think it was malicious but i havent a clue where i would have got it from :?
No repair would work so in the end i did a complete wipe followed by a reinstallation of XP

The only place i could find that had unrecognized files, was in system restore
I suggest you clean and delete any saved restore points,do a couple more scans then set a new restore point from there


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 8:16 am 
King of the DuckBoard
King of the DuckBoard

Joined: Sun Jan 28, 2007 12:30 pm
Posts: 21466
Thanks for the help. GF is much happier. Very happy with me. Plus happy with the site for the helpful advice. So every ones a winner :D :D :D :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 8:35 am 
retrobike rider
retrobike rider
User avatar

Joined: Fri Aug 08, 2008 2:36 pm
Posts: 16747
Location: Yorkshire, England
Did you get your files back yet and is it the programms instead.

If so then it's because you used a system restore. These are used as a last resort (normally) and wipe the drive and start over again, though if you used the VISTA repair feature? then you should not have lost anything.

Either way do a search (using search in all files and folder including hidden) for *.doc file (assuming you use word) you may just have a new profile (i.e. new user added and old one is now hidden away).


give
http://www.diskinternals.com/ntfs-recovery/ a go ( trail version)
or
http://www.runtime.org/data-recovery-software.htm (trial version)

local torrent site more than likely have full versions to test out as well.


Last edited by FluffyChicken on Thu Apr 16, 2009 8:46 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 8:44 am 
King of the DuckBoard
King of the DuckBoard

Joined: Sun Jan 28, 2007 12:30 pm
Posts: 21466
FluffyChicken wrote:
Did you get your files back yet?


Lucky she did find a load of back up files stored on a long forgotten USB. :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 16, 2009 8:48 am 
South East AEC
South East AEC
User avatar

Joined: Wed Oct 03, 2007 3:39 pm
Posts: 3882
tintin40 wrote:
FluffyChicken wrote:
Did you get your files back yet?


Lucky she did find a load of back up files stored on a long forgotten USB. :D


Is this the voice of experiance ?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: My_Teenage_Self, rc200ti and 10 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group