Retrobike Forum Index

It is currently Tue Dec 06, 2016 3:40 pm

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Mar 24, 2009 5:04 pm 
Retro Guru
User avatar

Joined: Wed Apr 12, 2006 4:23 pm
Posts: 2596
Location: leicester
we seem to be on a massive go slow :?: :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 24, 2009 5:05 pm 
King of the Skip Monkeys
King of the Skip Monkeys
User avatar

Joined: Wed Nov 07, 2007 4:34 pm
Posts: 26168
Location: Moomin Valley
I











dont










know













what













you











are











talking























about....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 25, 2009 12:14 am 
The Guv'nor
The Guv'nor
User avatar

Joined: Sun Jul 03, 2005 11:19 pm
Posts: 23176
Location: Retrobike HQ
anyone else see this? Have limited access during UK work hours.

Seems to be working fine here now...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 25, 2009 12:45 am 
King of the Skip Monkeys
King of the Skip Monkeys
User avatar

Joined: Wed Nov 07, 2007 4:34 pm
Posts: 26168
Location: Moomin Valley
I clocked it as a general interweb thing when all the kids get home about 3.45pm...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 25, 2009 3:05 am 
Retro Guru
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 9:57 pm
Posts: 2437
Location: Kent UK
Every now and then I do get a really slow response and it's not always at the same time of day either.

Usually Firefox tells me there's been a network timeout or the site has taken too long to respond.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 25, 2009 8:47 am 
East Midlands AEC
East Midlands AEC
User avatar

Joined: Thu Oct 05, 2006 7:45 pm
Posts: 15067
Location: Derby, UK
I was having no problems at 5.30 when I logged in yesterday. Do get the occasional freeze, but I blame that on my browser (Firefox).


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 25, 2009 10:13 am 
The Guv'nor
The Guv'nor
User avatar

Joined: Sun Jul 03, 2005 11:19 pm
Posts: 23176
Location: Retrobike HQ
thanks for the feedback.

If people do experience performance isssues with retrobike only then please advise and i can look into it. Please ensure the issue is with rb only and not effecting other sites. I do have the odd slow period at home but the problem is with my whole quality (and not cheap) broadband connection...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 27, 2009 7:06 am 
Retro Guru
User avatar

Joined: Wed Apr 12, 2006 4:23 pm
Posts: 2596
Location: leicester
it was definately only RB when i posted that,it was at a virtual standstill for about 30 mins :( every other site was fine.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 29 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group