Retrobike Forum Index

It is currently Thu Dec 08, 2016 9:30 pm

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 19, 2009 10:55 pm 
Retro Guru
User avatar

Joined: Tue Sep 25, 2007 2:20 pm
Posts: 871
Location: Huddersfield
Over the last couple of weeks I have had a problem with the site and the screen not refreshing.

Doesn't matter whether I'm accessing te site at work or home, doesn't matter what forum section I've been in, or whether I'm going into or out of PM's.

About 1 time in 10 the screen doesn't come back, just stays blank. Quick hit of F5 to refresh the screen and we're back.

Anyone else having this problem / any suggestions ?

Dave.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 19, 2009 11:05 pm 
East Midlands AEC
East Midlands AEC
User avatar

Joined: Thu Oct 05, 2006 7:45 pm
Posts: 15067
Location: Derby, UK
not happening here... sorry.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: FairfaxPat, godders, kingbling, longun, Mr Crudley, The History Man, unkleGsif, videojetman, xerxes, xxnick1975 and 37 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group