Retrobike Forum Index

It is currently Tue Dec 06, 2016 7:02 am

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 03, 2009 10:22 pm 
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
User avatar

Joined: Wed Oct 05, 2005 7:45 pm
Posts: 10942
Location: kent
dont worry , i ll try all the suggestions before buying a new one . :wink:

I like this one , and if it is something I can fix , I will . I hate throwing things away .


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 04, 2009 12:52 pm 
Retro Guru
User avatar

Joined: Sat Jun 21, 2008 12:20 am
Posts: 862
Location: St. Helens
Can you boot into safe mode,press f8 whilst booting,go to utility partition,run system checks (about 70 mins) see if that brings up any faults.Should check all hardware.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 04, 2009 1:37 pm 
Old School Hero

Joined: Thu Nov 27, 2008 10:03 pm
Posts: 196
peanut wrote:
i



I would attempt to start in 'safe mode' and do a system restore back to a date when it was known to work perfectly.
You can also uninstall any software that may be causeing problems and check in 'System' for problems.
Also run a antivirus in safemode.

r


yes we have already been there spud. :wink:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 05, 2009 12:43 am 
retrobike rider
retrobike rider
User avatar

Joined: Tue Nov 11, 2008 12:28 pm
Posts: 4179
Location: rutland
as you seem to have come to a conclusion ill throw in that a nice little program to use instead of going into msconfig is autoruns

basically just a frontend for msconfig but is much nicer to use . its saved me from many viruses and malware because you can plainly see the "imanastyadwaregenerator.exe" files hanging around in the system32 folder


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 06, 2009 11:25 pm 
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
User avatar

Joined: Wed Oct 05, 2005 7:45 pm
Posts: 10942
Location: kent
ok , opened the thing up today and it was terrible , full of dust . :oops:

gave it a good clean and , it hasnt crashed tonight .

fingers crossed .


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: magas and 24 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group