Retrobike Forum Index

It is currently Sun Dec 04, 2016 5:37 pm

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 30, 2008 11:20 am 
Old School Hero
User avatar

Joined: Thu Oct 23, 2008 8:07 am
Posts: 163
Location: Messingham, Nth Lincs
Hey Russell,

Post what make of motherboard and memory you have please.

Im assuming your using XP SP2?

Cheers,

Phil.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 30, 2008 11:33 am 
Old School Grand Master
User avatar

Joined: Sat May 20, 2006 2:56 pm
Posts: 4776
Location: No brakes? Way to commit soldier.
PeeBeds wrote:
Hey Russell,
Post what make of motherboard and memory you have please.
Im assuming your using XP SP2?


http://support.packardbell.com/uk/item/ ... 5291720295

Link to model info on manufacturers support page :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 30, 2008 8:39 pm 
Retro Guru
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 9:57 pm
Posts: 2437
Location: Kent UK
I hadn't realised that it was a modern PC. It looks like you'll have to have a word with the company that you bought it off. Either that or you'll have to get in touch with Packard Bell. It sounds like there's a problem with the motherboard.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: sandgrown, xerxes and 26 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group