Retrobike Forum Index

It is currently Thu Dec 08, 2016 3:46 am

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Oct 16, 2013 10:16 pm 
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
User avatar

Joined: Tue Feb 26, 2013 6:26 pm
Posts: 16937
Location: 54 Festive Road Winchcombe GLOUCS Yarp...
service went on phone this evening. cant seem to get it back. done all the usual, sim in and out, off and on etc. Now in the middle of doing a full erase and restore from icloud.

Could this be a 7.0.2 thing?

help appreciated.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 16, 2013 10:19 pm 
West Midlands AEC
West Midlands AEC
User avatar

Joined: Wed May 14, 2008 11:06 pm
Posts: 6266
Location: Stow on the Wold, Glos
Might be the network being down? :?

I've never had any issues with update?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 16, 2013 10:20 pm 
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
User avatar

Joined: Tue Feb 26, 2013 6:26 pm
Posts: 16937
Location: 54 Festive Road Winchcombe GLOUCS Yarp...
Wife's android is on EE as well and is working fine :(

not bee dropped abuse etc. noticed a couple of hours ago.

will leave it to reload apps overnight and have a look in the morning. still saying 'no service' though. :cry:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 16, 2013 10:34 pm 
Old School Grand Master
User avatar

Joined: Sun Aug 21, 2011 11:57 pm
Posts: 4074
Location: Antwerp, Belgium
The antenna could be dead, or maybe you're just holding it wrong. (sorry, couldn't resist)

If you can swap sim cards, be sure to do so. That way you can determine if the phone is at fault or the sim. Also get in touch with your provider to make sure they didn't cut you off for not paying your bills or for whatever other reason they might think of.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 17, 2013 8:21 am 
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
User avatar

Joined: Tue Feb 26, 2013 6:26 pm
Posts: 16937
Location: 54 Festive Road Winchcombe GLOUCS Yarp...
Right, Solution as advised from apple support:

backup to icloud via wifi. erase and reset phone, import everything from icloud via wifi. when phone reboots OS resets.

it worked! :D

apparently a common glitch.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 17, 2013 10:36 am 
retrobike rider
retrobike rider
User avatar

Joined: Wed Jul 09, 2008 5:53 pm
Posts: 2981
Location: Super Sussex by the Sea
Those apple products are so easy to use and reliable!

*smiles smugly at his HTC screen...

Teeheee


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Oct 17, 2013 11:33 am 
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
User avatar

Joined: Tue Feb 26, 2013 6:26 pm
Posts: 16937
Location: 54 Festive Road Winchcombe GLOUCS Yarp...
hmmm, had an HTC before the free upgrade.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: xerxes and 43 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group