Retrobike Forum Index

It is currently Fri Dec 09, 2016 10:35 pm

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 341 posts ]  Go to page Previous  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Next
Author Message
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 3:16 pm 
The Guv'nor
The Guv'nor
User avatar

Joined: Sun Jul 03, 2005 11:19 pm
Posts: 23177
Location: Retrobike HQ
To (hopefully) address the points raised.

1. Links in the same window is a 'feature' of the new board.
2. Long words breaking the template has been noted.
3. You tube. Hmmm. Assume this is on the mobile template?
4. Text entry seems ok on my s2. Assume mobile template?
5. Can you supply a page with problematic photobucket images?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 6:02 pm 
retrobike rider
retrobike rider
User avatar

Joined: Wed Jul 07, 2010 11:19 am
Posts: 1200
Location: Worthing, W.Sussex
Hi John,

As discusse, problems viewing pics from at least photobucket on my phone ( HTC Desire S). You requested a link...

http://www.retrobike.co.uk/forum/viewtopic.php?p=797996&highlight=#797996

This is fine on PC but no pics on the HTC. Pics posted to RB come out fine!

Cheers for looking, and thanks for RB.

Dave


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 8:23 pm 
retrobike rider
retrobike rider
User avatar

Joined: Wed Jul 07, 2010 11:19 am
Posts: 1200
Location: Worthing, W.Sussex
John, now using dolphin browser for android, still the same....


This is a test from a different photo site
Image


Last edited by Piperdave on Tue Feb 26, 2013 8:57 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 8:26 pm 
retrobike rider / Gold Trader
retrobike rider / Gold Trader
User avatar

Joined: Fri May 08, 2009 10:01 am
Posts: 11214
Location: Stockport, staring at the Peaks
Text entry trouble is with an S3 using either template, is it just me then? :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 8:51 pm 
Geoff Capes
User avatar

Joined: Sun Feb 12, 2012 10:33 pm
Posts: 956
Location: On my laptop somewhere..
Hi John,

I am experiencing the same problems as Dave ^^

Running a Htc Desire.

Be grateful of your insights.

Cheers,
Saul


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 9:02 pm 
retrobike rider
retrobike rider
User avatar

Joined: Wed Jul 07, 2010 11:19 am
Posts: 1200
Location: Worthing, W.Sussex
Seems to be photobucket problem. Don't know what John can do about it, it is the same on another site I visit.

Dave


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 9:25 pm 
Old School Grand Master
User avatar

Joined: Sun Aug 21, 2011 11:57 pm
Posts: 4074
Location: Antwerp, Belgium
John,

That youtube problem I reported is indeed on the mobile template.

As for typing issues, I wrote this post on my HTC One X+ and made some typos that needed correcting, and I didn't notice a problem ... until I put the cursor somewhere in the middle of my text, started typing and saw my new text appear somewhere else.

I'm using the stock Webkit browser and the mobile template and I have text prediction disabled (It just doesn't cope well if you constantly switch between 3 languages). So that's not it either. I can power up my old Desire for verification if you want.

EDIT (via PC) : BTW, that snowbike pic loaded instantly on both mobile and full versions. Must have been a photobucket problem.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 9:43 pm 
retrobike rider / Gold Trader
retrobike rider / Gold Trader
User avatar

Joined: Fri May 08, 2009 10:01 am
Posts: 11214
Location: Stockport, staring at the Peaks
Raging_Bulls wrote:

As for typing issues, I wrote this post on my HTC One X+ and made some typos that needed correcting, and I didn't notice a problem ... until I put the cursor somewhere in the middle of my text, started typing and saw my new text appear somewhere else.


That's what I'm trying to describe! :?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Feb 26, 2013 9:55 pm 
Old School Grand Master
User avatar

Joined: Sun Aug 21, 2011 11:57 pm
Posts: 4074
Location: Antwerp, Belgium
elPedro666 wrote:
That's what I'm trying to describe! :?


Just did another test, and it doesn't matter if I move the cursor with my finger or with the arrow buttons on my X+'s keyboard. You just never know if the text will appear where you want it.

Also, I just noticed that on my phone for some reason the spacebar doesn't do anything if a word ends right on the right edge of the text input window. You can press it a hundred times, it just won't put a "space" there. Both words will be stuck together until you scroll back and add a space afterwards.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Mar 01, 2013 12:35 am 
Gold Trader / rb Rider / Special
Gold Trader / rb Rider / Special
User avatar

Joined: Mon Aug 31, 2009 12:26 am
Posts: 16165
Location: Rurally close.
Still have no option to go to inbox on mobile. Im running s60v5.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 341 posts ]  Go to page Previous  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 35  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], RobMac and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group