Retrobike Forum Index

It is currently Tue Dec 12, 2017 7:23 pm

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Re:
PostPosted: Sun Nov 19, 2017 12:27 pm 
Old School Hero

Joined: Mon Sep 07, 2015 8:19 am
Posts: 187
xxnick1975 wrote:
Very nice


Thanks :D


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re:
PostPosted: Sun Nov 19, 2017 1:04 pm 
gold | rider | rBoTM
gold | rider | rBoTM

Joined: Sat Jan 05, 2013 5:06 pm
Posts: 12484
Location: Worthing, West Sussex
I had the same problem with a road Ultegra front mech.
Put another bolt in, and its fine now.
I have in the past, put a longer bolt in, and used a nut on the other end of it to tighten up. That works as well.
Thanks for info on Chaos, I didn't know that

Mike


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: caemis, Google Adsense [Bot], kingbling, Skynet and 47 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group