Retrobike Forum Index

It is currently Wed Dec 07, 2016 9:51 pm

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 11, 2012 11:05 pm 
MacRetro rider
MacRetro rider
User avatar

Joined: Sat May 22, 2010 7:25 pm
Posts: 4977
Location: Edinburgh
poolio wrote:
Tazio wrote:
...down to me being an idiot and having the cable over instead of under the cable clamp on the rear mech. I felt like a total idiot when the guy in the shop pointed it out.


So many mistakes that we only make once!!

But that's how we learn no!?

JP :wink:


True, but christ knows how many I've cabled in the past and never managed to do that. But as you say I'll never do it again.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: 02gf74, bartsince1975, CristiRD and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group