Retrobike Forum Index

It is currently Mon Dec 05, 2016 10:14 pm

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 09, 2013 3:50 pm 
Dirt Disciple

Joined: Mon Sep 17, 2012 4:25 pm
Posts: 48
Location: hertford
Hello, I have a sturmey archer AG hub running on my bike. I understand how the gear change mechanism works and its all fine down there. However there is an annoying squeak that comes from the general magnet area. I have stripped the hub down twice to try to stop this, I take it apart put it together and then for a while it is fine, then the squeak returns after a week or so. I have looked at the troubleshooting original manuel, I have read all sheldon brown has to offer on this hub but I simply cant solve this one. I had the same problem with the GH6 dynohub and never got to the bottom of that either. I am considering just scrapping it though getting a new wheel would be expensive and it does power my LED lights very well so it would be a shame.

Could anyone please advise me on this one, its a horrid problem that has gone on and on and on and its just driving me nuts!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 10, 2013 8:27 pm 
Dirt Disciple

Joined: Mon Sep 17, 2012 4:25 pm
Posts: 48
Location: hertford
anyone?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: mr_gumby and 41 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group