Retrobike Forum Index

It is currently Sat Dec 03, 2016 11:18 pm

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jun 09, 2006 12:15 am 
Retro Guru
User avatar

Joined: Tue Oct 18, 2005 10:07 pm
Posts: 498
Location: Preston
I am trying to thread up the cables on my recent acquired RS-1. (Photos on this weekend) What a nightmare! Either I am very tired or very thick (maybe both?!) There just aren't enough pics on the web. I have figured out the Pro-Stop disc and the front, bottom-pull mech, but the rear mech :evil:
Has anyone got any experience or pics?
I'll probably come back to it tomorrow and figure it out 1st time!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 09, 2006 1:25 pm 
Retro Guru
User avatar

Joined: Tue Oct 18, 2005 10:07 pm
Posts: 498
Location: Preston
Ok, it's all much clearer today (now with shredded hands!) I don't think the original cable mounts and bottom bracket guides have ever been used.
I reckon it's been "creatively" cabled from new.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: jonthefish, old_coyote_pedaller and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group