Retrobike Forum Index

It is currently Mon Dec 05, 2016 8:00 pm

* Login   * Register * Search  * FAQ



Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 10:03 pm 
King of the DuckBoard
King of the DuckBoard

Joined: Sun Jan 28, 2007 12:30 pm
Posts: 21466
The levers click but no movement from the mech? cable tight, Mech does work But levers wont move it. Its on the big chainring


Last edited by tintin40 on Sat Jun 23, 2007 10:34 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 10:10 pm 
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
User avatar

Joined: Wed Oct 05, 2005 7:45 pm
Posts: 10942
Location: kent
are the screws on the mech set properly ? the ones which limit the mech amplitude .


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 10:14 pm 
King of the DuckBoard
King of the DuckBoard

Joined: Sun Jan 28, 2007 12:30 pm
Posts: 21466
Yes. I can move it with my fingers. But once wired up no movement :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 10:21 pm 
Old School Grand Master
User avatar

Joined: Sat May 20, 2006 2:56 pm
Posts: 4776
Location: No brakes? Way to commit soldier.
The shifters are pulling the cable through aren't they? Is the cable moving?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 10:25 pm 
King of the DuckBoard
King of the DuckBoard

Joined: Sun Jan 28, 2007 12:30 pm
Posts: 21466
No cable movement :shock: when i click :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 10:27 pm 
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
Gold Trader / PoTM Winner / RB Rider
User avatar

Joined: Wed Oct 05, 2005 7:45 pm
Posts: 10942
Location: kent
what bike is it ? maybe outer cables are not rigid enough .


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 10:32 pm 
King of the DuckBoard
King of the DuckBoard

Joined: Sun Jan 28, 2007 12:30 pm
Posts: 21466
:D My XT Trimble. It worked today but the clicks weren't correct with the mech so i'd tried to put movement correct with chain now clicks but no movement :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 11:25 pm 
retrobike rider
retrobike rider
User avatar

Joined: Wed Jan 04, 2006 10:12 pm
Posts: 2993
Location: Northumberland
Is the cable sat correctly in the shifter? Is there a cable port(for replacing cable without taking the shifter apart) where you can see it actually moving the cable?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 21, 2007 11:59 pm 
King of the DuckBoard
King of the DuckBoard

Joined: Sun Jan 28, 2007 12:30 pm
Posts: 21466
this is 10 min job :shock: i wish. continue tomorrow :cry: Some thing wrong when the industry spends £££ on sh**ty FS but don't invent some thing better than cables. But then that wouldn't sell to the kids would it


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 22, 2007 3:41 am 
Devout Dirtbag
User avatar

Joined: Tue May 08, 2007 12:08 am
Posts: 107
Location: The United States of London
Have you got a top pull when you need bottom pull (or visa versa) ?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: longun, MADJEZ, pigman, Piperdave, Ramona, Retro junkie, stingray230sx and 37 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

About Us

Follow Retrobike

Other cool stuff

All content © 2005-2015 Retrobike unless otherwise stated.
Cookies Policy.
bikedeals - the best bike deals in one place
FatCOGS - Fat Chance Owner's Group

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group